ЗА ПРАВОТО И ПОЛИТИКАТА

Пишува генералниот секретар на МААК Љупчо Кузмановски Во услови на вонредна состојба предизвикана со коронакризата (КОВИД-19), неприфатливо е да се очекува ловење наполитички поени или билдање на политички рејтинг од било кого,најмалку тоа да се прави врз грбот на правосудните органи, особенопреку одлуките на Уставниот Суд. Додека политичките партии иможат некако да се разберат, но […]

Posted in ВестиЗА ПРАВОТО И ПОЛИТИКАТА

(ВИДЕО)Цветаноски: Власта ги дискриминира и понижува пензионерите

Прес конференција на Миле Цветаноски кординатор на изборна единица број 6 при Македонска Акција МААК 28.04.2020 Цветаноски: Власта ги дискриминира и понижува пензионерите

Posted in Вести(ВИДЕО)Цветаноски: Власта ги дискриминира и понижува пензионерите

МААК: Заев повторно си поигрува со Македонците и нивните чувства

Почитувани, Нема крај на безобразлукот на Зоран Заев и неговите исполнители на грчките барања. Бесрамно користејќи ја вонредната состојба, тој и неговите исполнители на секое грчко барање кои себеси се нерекуваат „влада“ продолжуваат со бришењето на културно-историското битие наречено МАКЕДОНИЈА. Најновата вест доаѓа од министерството за образование, од каде на учениците, поточно на шестоодделенците преку […]

Posted in ВестиМААК: Заев повторно си поигрува со Македонците и нивните чувства