Новковски-Партиските вработени дома и на нив по 7250

Сто стапа по туѓ грб лесно е и тоа кога имаш фирми кои носат милиони па сега удри по обичниот народ промовирајки мерки за спас на економијата. Наместо да се кратат платите на обичниот народ, порационално ќе биде сите партиски вработувања, како и вработувањата по “рамковен„ да се пуштат дома и нив да им се […]

Posted in ВестиНовковски-Партиските вработени дома и на нив по 7250

КОЛУМНА: Бишевац не е мој кандидат, но “Обновата…“ е мојата единствена опција

Текстов едноставно морав да го напишам откако во името на МААК, во името на неговите членови и во името на оние кои ми веруваат го ставив својот потпис на договорот за формирање на коалицијата “За обнова на Македонија“. Морав да го напишам од повеќе причини. Не навлегувајќи во причините за неговото “независно“ присуство на кандидатските […]

Posted in ВестиКОЛУМНА: Бишевац не е мој кандидат, но “Обновата…“ е мојата единствена опција

РЕАКЦИЈА НА МААК: Самопрогласените новинари како Саше Политико да почнат повеќе да читаат, наместо да пишуваат глупости.

Во врска со текстот кој “новинарот„ Саше Политико го објави на својот портал Мактел, МААК реагира и во прилог му приложува еден лист хартија ( колумна во весник ) од 2010 година, во која јасно и гласно претседателот на МААК предупредува што всушност треба да се постигне на овие простори. А момчето кое поседувајќи портал […]

Posted in ВестиРЕАКЦИЈА НА МААК: Самопрогласените новинари како Саше Политико да почнат повеќе да читаат, наместо да пишуваат глупости.