(ВИДЕО)Цветаноски: Власта ги дискриминира и понижува пензионерите

Прес конференција на Миле Цветаноски кординатор на изборна единица број 6 при Македонска Акција МААК 28.04.2020 Цветаноски: Власта ги дискриминира и понижува пензионерите

Posted in Вести(ВИДЕО)Цветаноски: Власта ги дискриминира и понижува пензионерите

МААК: Заев повторно си поигрува со Македонците и нивните чувства

Почитувани, Нема крај на безобразлукот на Зоран Заев и неговите исполнители на грчките барања. Бесрамно користејќи ја вонредната состојба, тој и неговите исполнители на секое грчко барање кои себеси се нерекуваат „влада“ продолжуваат со бришењето на културно-историското битие наречено МАКЕДОНИЈА. Најновата вест доаѓа од министерството за образование, од каде на учениците, поточно на шестоодделенците преку […]

Posted in ВестиМААК: Заев повторно си поигрува со Македонците и нивните чувства