ЗА ПРАВОТО И ПОЛИТИКАТА

Пишува генералниот секретар на МААК Љупчо Кузмановски Во услови на вонредна состојба предизвикана со коронакризата (КОВИД-19), неприфатливо е да се очекува ловење наполитички поени или билдање на политички рејтинг од било кого,најмалку тоа да се прави врз грбот на правосудните органи, особенопреку одлуките на Уставниот Суд. Додека политичките партии иможат некако да се разберат, но […]

Posted in ВестиЗА ПРАВОТО И ПОЛИТИКАТА