Ангеловски- На овие избори МААК победи

Страшо Ангеловски, Претседателот на МААК Конзервативна партија смета дека на овие избори изгуби Македонија. Многу работи во светот, вклучително и во Македонија ќе зависат од изборите во САД. Ние во моментот се наоѓаме во една силна светска биолошка војна каде длабоката држава и Кина работат на пораз на Доналд Трамп на изборите. Затоа, Трамп со […]

Posted in ВестиАнгеловски- На овие избори МААК победи