МААК: Заев повторно си поигрува со Македонците и нивните чувства

Почитувани, Нема крај на безобразлукот на Зоран Заев и неговите исполнители на грчките барања. Бесрамно користејќи ја вонредната состојба, тој и неговите исполнители на секое грчко барање кои себеси се нерекуваат „влада“ продолжуваат со бришењето на културно-историското битие наречено МАКЕДОНИЈА. Најновата вест доаѓа од министерството за образование, од каде на учениците, поточно на шестоодделенците преку […]

Posted in ВестиМААК: Заев повторно си поигрува со Македонците и нивните чувства

Новковски-Партиските вработени дома и на нив по 7250

Сто стапа по туѓ грб лесно е и тоа кога имаш фирми кои носат милиони па сега удри по обичниот народ промовирајки мерки за спас на економијата. Наместо да се кратат платите на обичниот народ, порационално ќе биде сите партиски вработувања, како и вработувањата по “рамковен„ да се пуштат дома и нив да им се […]

Posted in ВестиНовковски-Партиските вработени дома и на нив по 7250

КОЛУМНА: Бишевац не е мој кандидат, но “Обновата…“ е мојата единствена опција

Текстов едноставно морав да го напишам откако во името на МААК, во името на неговите членови и во името на оние кои ми веруваат го ставив својот потпис на договорот за формирање на коалицијата “За обнова на Македонија“. Морав да го напишам од повеќе причини. Не навлегувајќи во причините за неговото “независно“ присуство на кандидатските […]

Posted in ВестиКОЛУМНА: Бишевац не е мој кандидат, но “Обновата…“ е мојата единствена опција